αρχική

Στην πολυετή πείρα και προσωπική φροντίδα κάθε ασθενούς και προβλήματος βασίστηκε η ίδρυση της Ψυχιατρικής Κλινικής «Αγία Φωτεινή» το 1997. Ιδρύθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί με προσωπική και οικογενειακή παρουσία για να βρισκόμαστε στο πλάι κάθε ασθενούς όλο το 24ώρο.

Έχει εξελιχθεί στην πρώτη και μεγαλύτερη κλινική στο Θεσσαλικό χώρο και φιλοξενεί ασθενείς από όλο τον Ελλαδικό χώρο, για μόνιμη ή προσωρινή νοσηλεία.

Η κλινική βρίσκεται στο 8ο χλμ. Λαρισας-Φαλάνης, σε ένα χώρο 12,000τ.μ. μακριά από το κέντρο και το θόρυβο της πόλης ώστε να επικρατεί ηρεμία στην νοσηλεία των ασθενών.

Είναι πλήρως εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε περιστατικό ψυχιατρικής φύσης.

Είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Η νοσηλεία επιβαρύνεται με ποσοστό συμμετοχής συνολικής δαπάνης νοσηλείας 10% για τους ασφαλισμένους του πρώην ΙΚΑ και των υπόλοιπων ταμείων που ενσωματώθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και με 20% για τους ασφαλισμένους  του πρώην ΟΓΑ. (ΦΕΚ Β’ 3054/18-11-2012)

Επίσης για τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και των ιδιωτικών ασφαλειών καθώς και ανασφάλιστων και απόρων κτλ, μπορεί να ισχύσει η νοσηλεία με πρωτοβουλία αποπληρωμής του ιδίου του νοσηλευομένου.

Με ειδική και άμεση φροντίδα έχουμε κάνει παρελθόν την λίστα αναμονής χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αρκεί το βιβλιάριο του ασθενούς από το συμβεβλημένο ταμείο και εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες της εισαγωγής.

Αυτό όμως που κάνει την Κλινική «Αγία Φωτεινή» να ξεχωρίζει είναι η σχέση εμπιστοσύνης, ενημέρωσης και προσωπικής συμμετοχής προς τους ασθενείς και συγγενείς του.