νοσηλευτική φροντίδα

Η Κλινική «Αγία Φωτεινή» παρέχει ειδικευμένη και ξεχωριστή φροντίδα στον κάθε ασθενή. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα εκεί για να αντιμετωπίσει επαγγελματικά και με προσωπική ευαισθησία τον κάθε ασθενή υπό την επίβλεψη του Διευθυντή κ. Καλογερόπουλο Αθανάσιο.

Η απόλυτη καθαριότητα που επικρατεί στα άνετα διαμορφωμένα δωμάτια (1-κλινα, 2-κλινα, 3-κλινα, 4-κλινα) με τηλέφωνο, τηλεόραση και air condition, συγκροτεί την άνεση για την φιλοξενία των ασθενών.

Η υγιεινή διατροφή και η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και διατροφής αντιμετωπίζεται βάσει των αναγκών των ασθενών και ετοιμάζεται στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα μέσα στην κλινική από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Η πολυετή πείρα στο χώρο της Ψυχιατρικής και με την βοήθεια των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών σε καθημερινή βάση, κρατάμε στενή την επαφή μας με τον κάθε ασθενή ξεχωριστά και την οικογένειά του. Διαθέτει μικροβιολογικό εργαστήριο ώστε να μην ταλαιπωρείτε ο ασθενής με μετακινήσεις για εργαστηριακούς ελέγχους.

Σε καθημερινή βάση βρίσκονται στην κλινική φυσιοθεραπευτές για να φροντίζουν και να βοηθούν στην άσκηση και φυσική αποκατάσταση των ασθενών.

Σε περίπτωση που χρειαστεί η μετακίνηση των ασθενών υπάρχουν 2 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα σε ετοιμότητα για την ασφαλή μετακίνηση και παραλαβή τους όλο το 24ωρο.